Reprezentanca

Slovenija do bronaste medalje na svetovnem prvenstvu!

Nova medalja za dekliško cheerleading ekipo!

V Orlandu so se danes Slovenke borile v finalih svetovnega prvenstva. Cheerleading reprezentanca pod vodstvom Ane Janko se je na odru predstavila prepričljivo in z odliko opravila finalni nastop. V konkurenci desetih držav so se dekleta zavihtela na 3. mesto. To je že četrta medalja Slovenije v kategoriji dekliških cheerleading ekip v zadnjih letih. Slovenke so se po letih 2017, 2019 in 2021 tudi letos uspešno predstavile sedemglavi sodniški komisiji in z izjemno tehnično dovršeno koreografijo stopile na oder za zmagovalce. Po prvem dnevu so se dekleta uvrstila na četrto mesto. V finalnem nastopu so z izjemno energijo in natančnostjo izboljšala kvalifikacijski rezultat in kljub hudi konkurenci osvojila bronasto medaljo.

V finalu svetovnega prvenstva je danes nastopala tudi performance cheer reprezentanca. V pom kategoriji so se v konkurenci šestnajstih ekip predstavila dekleta pod vodstvom Sausan Julević. Po prvem dnevu so Slovenke pristale na sedmem mestu. V finale se je uvrstilo deset najboljših ekip prvega dne. Zaključni nastop je slovenska reprezentanca kljub manjšim napakam izvedla odlično, na koncu so dosegle 9. mesto.

Performance cheer pom par je s tekmovanjem zaključil včeraj. Katja Kovačič in Karmen Gerič sta se pod vodstvom trenerke Sausan Julević pomerili v konkurenci 29 parov in z nastopom brez napak v finalu končali na 6. mestu.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri