Pomagajte reprezentanci

Supporter izdelki

Slovenski cheer reprezentanci lahko pomagate z nakupom Supporter majice. Naročilo oddate na povezavi, majico pa prejmete na naslednji tekmi. Cena je 25,00 EUR, celoten izkupiček pa gre reprezentantki ali društvu.

Namenitev dohodnine

Slovenski državni reprezentanci v cheerleadingu in performance cheeru lahko pomagate tako, da ji namenite do 1% svoje dohodnine – sredstva, ki bi sicer šla v državni proračun. Cheerleading zveza Slovenije se zavezuje, da bo vsa prejeta sredstva, ki bodo zbrana iz naslova donacije dela dohodnine porabljena za namene slovenske reprezentance.

Dohodnino namenite tako, da izpolnite obrazec “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije” in ga pošljete na svoj davčni urad ali pa vlogo oddate preko sistema eDavki. Na obrazcu uporabite davčno številko zveze, ki je 48340847.

Namenitev dela dohodnine vas ne bo stala čisto nič, reprezentanti pa vam bodo izjemno hvaležni za vašo finančno pomoč pri njihovi udeležbi na svetovnem prvenstvu!

Postanite partner in sponzor Cheerleading zveze Slovenije ter slovenskih cheerleading reprezentanc

Želite pomagati z donacijo, sponzorstvom ali z izdelki vašega podjetja?

Vabimo vas k ogledu naše ponudbe za sodelovanje s podjetji, blagovnimi znamkami in dejavnostmi, za katere smo pripravili različne pakete, ki jih lahko najdete v dokumentu na povezavi.

Pomagajte drugače

Če ste kakorkoli drugače pripravljeni pomagati, nas lahko kontaktirate na info@cheer.si.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri