Reprezentanca

Vse tri ekipe v finalu svetovnega prvenstva

Slovenska cheer reprezentanca je včeraj z mimohodom reprezentanc odprla ICU svetovno prvenstvo v Orlandu na Floridi. Slovensko zastavo je na uradni slovesnosti na oder prinesla predstavnica cheerleading ekipe Lucija Bukošek. Zaprisego športnikov pa je pred začetkom tekmovanja podala članica performance cheer para Karmen Gerič.

Prvi dan svetovnega prvenstva je minil v znamenju tekmovanja performance cheer pom para. Katja Kovačič in Karmen Gerič sta se pod vodstvom trenerke Sausan Julević pomerili v konkurenci 29 parov. Po energičnem in močnem nastopu sta se uvrstili med najboljših deset, ki so se tudi prebili v finale. V drugem dnevu svetovnega prvenstva sta se dekleti sodnikom predstavili še enkrat. Na tekmovalni oder sta stopili ponosno in svoj nastop oddelali brez napak. V hudi konkurenci sta končali na 6. mestu.

Performance cheer reprezentanca, ki je včeraj opravila uradni trening, je s tekmovanjem začela danes. Slovenke so nastopile v konkurenci 18 skupin. Kljub manjšim napakam so dekleta svoje delo opravila odlično in se pod vodstvom Sausan Julević uvrstile v finale, ki bo na sporedu jutri, v petek ob 16.46.

Cheerleading reprezentanca Slovenije se je pomerila v kategoriji članskih dekliških ekip. Dekleta so se po prvem tekmovalnem dnevu zavihtela na 4. mesto in se tako uvrstila v finale tekmovanja. Selektorica Ana Janko bo svoja dekleta na finalni oder pospremila jutri, v petek ob 20.55.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri