Tekmovanja

Slovenski nastopi na ECU evropskem prvenstvu 2019

Ekipe klubov, ki bodo zastopale barve Slovenije na prihajajočem ECU evropskem prvenstvu 2019, so v večini že v Sankt Peterburgu (Rusija). Letošnje prvenstvo stare celine bo tam potekalo od 28. do 30. junija, slovenski klubi pa so se nanj kvalificirali z uvrstitvami na Državnem prvenstvu CZS 2019. V mladinski starostni skupini bo na letošnjem evropskem prvenstvu v 7 kategorijah z 9 ekipami tekmovalo 6 slovenskih klubov. Med člani pa bo v 6 kategorijah tekmovalo 7 ekip iz 5 slovenskih klubov.

Slovenski nastopi bodo na sporedu predvidoma v spodnjih terminih:

Zgornjo datoteko si lahko v PDF obliki tudi prenesete preko povezave. Zadnje različice uradnih urnikov so na voljo na povezavi.

ECU evropsko prvenstvo 2019 naj bi bilo mogoče spremljati preko prenosa v živo – o tem bomo zapisali več, ko dobimo dodatne informacije. Za še več svežih informacij pa sledite tudi našim profilom na Facebooku in Instagramu, saj bomo o dogajanju poročali direktno iz Rusije.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri