Usposabljanja

Brezplačna cheerleading delavnica v Kopru

Obveščamo vas, da bo v času tekmovanja Koper Cheer Open 2019, v nedeljo, 1. decembra 2019, v športni dvorani Arena Bonifika v Kopru, v času od 10:30 do 14:00 potekala brezplačna cheerleading delavnica.

Organizator delavnice je Cheerleading zveza Slovenije, ki bo delavnico izvedla v sodelovanju s priznanimi slovenskimi cheerleading strokovnjaki Matevžem Remškarjem, Ido Grom in Ano Janko. Na delavnico vabimo tako začetnike, kot tiste, ki imajo že nekaj predznanja in izkušenj v športni panogi cheerleading. Delavnica se bo zaključila z nastopom udeležencev ob razglasitvi rezultatov tekmovanja Koper Cheer Open 2019.

V kolikor se želite delavnice udeležiti, vas naprošamo, da zaradi zagotavljanja varnosti in lažje organizacije, izpolnete prijavnico na povezavi in jo do petka, 29. novembra 2019, posredujete na e-poštni naslov katarina.andlovic@cheer.si.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri