Tekmovanja

Informacije pred Tekmovalnim dnem 2024

Jutri, 13. aprila, se bo od jutranjih pa vse do večernih ur v dvorani Kodeljevo odvil Tekmovalni dan 2024 v organizaciji Cheer zveze Slovenija. Tekmovanje obsega tri tekmovalne sklope; Državno prvenstvo v cheerleadingu in performance cheeru, Tekmovanje osnovnih skupin Slovenije in Državno prvenstvo šolskih performance cheer in cheerleading skupin.

Informator tekmovanja je na voljo tukaj.

Urnik tekmovanja je na voljo na povezavi. Vsi tekmovalci najdete razširjeni urnik tekmovanja tukaj.

Vstopnice

Vstop na Šolsko državno prvenstvo od 9. ure dalje bo prost. Po koncu omenjenega tekmovanja bo dvorana izpraznjena.

Vstopnice, ki so bile na voljo prek spleta, so razprodane. Omejeno število bo na voljo na dan tekme, nakup bo možen le z gotovino. Blagajna za prodajo vstopnic bo odprta od 11.00 ure.

  • Odrasli: 12 EUR
  • Otroci od 6 do 12 let: 6 EUR
  • Otroci do 6 let: BREZPLAČNO

Vse imetnike spletnih vstopnic naprošamo, da na dan tekmovanja svoje vstopnice zamenjajo za zapestnice, ki bodo na voljo od 10.00 ure naprej pri blagajni.

Vhod za obiskovalce v športno dvorano bo odprt od 12.00 ure dalje.

Spremljevalne aktivnosti

Na voljo bodo izdelki Blanche. Za vse obiskovalce in tekmovalce so pripravili posebno ponudbo (raznovstni scrunchie, mašnice, lončki, svinčniki, raznovstni obeski …), ki je v njihovi spletni trgovini še ni.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri