Tekmovanja

Tekmovalni dan CZS 2024

13. aprila 2024 bo izveden Tekmovalni dan CZS 2024. Tudi letos bo potekal v Športni dvorani Kodeljevo. Sestavljalo ga bodo tri tekmovanja: Državno prvenstvo v cheerleadingu in performance cheeru, Tekmovanje osnovnih skupin Slovenije in Državno prvenstvo šolskih performance cheer in cheerleading skupin. Vse dodatne informacije in razpisi bodo objavljeni tukaj.

Državno prvenstvo v cheerleadingu in performance cheeru

Državnega prvestva v cheerleadingu in performance cheeru se lahko udeležijo vse ekipe, ki so se kvalificirale v razpisane kategorije, kot to določa trenutno veljavni Tekmovalni pravilnik CZS. Uradni rezultati kvalifikacij bodo objavljeni najkasneje 7 dni pred zaključkom prijav na spletni strani zveze. Dosegljivi bodo na povezavi.

Prijave bodo potekale prek spletne aplikacije za registracije in prijave. Zadnji rok za prijave je 27. marec 2024.

Tekmovanje osnovnih skupin Slovenije

Prvenstvo je odprto vsem ekipam. Prijave in sojenje bo potekalo po veljavnem tekmovalnem pravilniku zveze. 

Prijave bodo potekale prek spletne aplikacije za registracije in prijave. Zadnji rok za prijave je 27. marec 2024.

Državno prvenstvo šolskih performance cheer in cheerleading skupin

Državno prvenstvo šolskih cheerleading in performance cheer skupin Slovenije 2024 je tekmovanje, ki ga organizira Cheer zveza Slovenije. Tekmovanje je namenjeno osnovnošolskim in srednješolskim skupinam in je odprtega tipa, zato članstvo v CZS ni pogoj za udeležbo. 

Prijava se izvede preko aplikacije e-Šport do katere imajo dostop vsi športni pedagogi. Rok za prijave je 27. marca 2024. 

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri