KlubiReprezentanca

Uspešno odprli evropsko prvenstvo!

Prvi dan ICU evropskega prvenstva je za nami! Do nedelje, 2. julija, se bodo slovenske ekipe, ki so se prek državnega prvenstva uvrstile na evropsko tekmovanje, borile za najvišja mesta v Veroni. V konkurenci številnih evropskih držav so po prvem dnevu predstavnice Slovenije osvojile kar tri 2. mesta!

V kategoriji članskih pom parov sta z energičnim nastopom naslov evropskih podprvakinj osvojili Nuša Rus in Katja Kovačič. Dekleti, ki sta Slovenijo zastopali že na ICU svetovnem prvenstvu, sta tokrat nastopali v barvah ŠKD POM-PON 2000. Tudi v kategoriji  pom skupin sta nastopili predstavnici istega kluba, Katarina Korošec in Klara Majnik, ki sta prav tako osvojili 2. mesto. Dekleti sta poleg tega dosegli še 1. mesto v ECL ligi. Taja Milenkovič in Lana Rusjan, ki sta zastopali ŠK Twist, sta v kategoriji mladinskih hip hop parov dosegli srebrno medaljo.

Po prvem dnevu so se v finalni del tekmovanja v kategoriji mladinskih hip hop skupin uvrstila dekleta iz Plesnega kluba M20 in Športnega kluba Twist Nova Gorica. V mladinskih skupinah bodo v finalu Slovenijo zastopala dekleta iz ŠKD Leaders in ŠK Twist Nova Gorica, v kategoriji mladinskih jazz skupin pa ŠD Sovice in ŠD Ples Plus. Uspešne so bile tudi športnice iz ŠKD POM PON 2000 in ŠD Pike, ki so se uvrstile v finale članskih jazz skupin.

Vse nastope slovenskih ekip si boste lahko v naslednjih dveh dneh ogledali na povezavi. Vse ostale informacije (urnik, rezultati) si lahko ogledate tukaj.

 

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri