Reprezentanca

Sloveniji zlato, šestkrat srebro in trikrat bron

ICU evropsko prvenstvo v Veroni je za nami! Slovenija je z odličnimi nastopi osvojila kar 10 medalj – eno zlato, šest srebrnih in tri bronaste. Čestitamo vsem tekmovalcem in tekmovalkam iz PK M20, ŠK Twist, ŠKD Leaders, ŠD Sovice, ŠKD POM-PON 2000, PK Ples plus, ŠD Pike in slovenski cheerleading reprezentanci, ki so prikazali izjemne nastope in branili barve Slovenije.

Slovensko himno smo v Veroni letos slišali enkrat. V mlajših hip hop skupinah so si zlato medaljo in naslov evropskih prvakinj priplesale tekmovalke iz PK M20, na 3. mesto pa so se povzpele tekmovalke iz ŠK Twist Nova Gorica. V mlajših pom skupinah so si naslov evropskih podprvakinj z energičnim nastopom priplesale športnice iz ŠKD Leaders, tik za njimi, 3. mesto, je osvojil ŠK Twist Nova Gorica. Prav tako 3. mesto so si v starejših mladinskih jazz skupinah priplesale Sovice. Srebrno medaljo in naslov evropskih podprvakinj so prejele tudi tekmovalke iz PK Ples plus v kategoriji starejših mladinskih pom skupin. V članski kategoriji so si z izjemno jazz koreografijo srebrno medaljo priplesale Pike.

V mladinskih dekliških cheerleading skupinah je 10. mesto osvojila slovenska reprezentanca, 4. mesto v članskih jazz skupinah in 6. mesto v članskih pom skupinah so si priplesale Ladies. V članskih hip hop skupinah so se na 6. mesto povzpele Leaders, 10. mesto pa so osvojile Pike obala. Športnice iz ŠK Twist Nova Gorica so osvojile 5. mesto v starejših mladinskih hip hop skupinah in 5. mesto v starejših mladinskih pom skupinah. PK Ples plus pa se je na 4. mesto povzpel v starejših mladinskih jazz skupinah.

Čestitke vsem športnicam in športnikom, ponosni smo na vas!

 

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri