DogodkiReprezentanca

Slovenija na ICU svetovnem prvenstvu zopet med najuspešnejšimi

Slovenska cheer reprezentanca je pretekli vikend nastopila na ICU svetovnem prvenstvu 2021, ki je tokrat potekalo virtualno, in osvojila dve bronasti medalji! Slovenijo je zastopala več kot 60-članska reprezentanca z dvema članskima in enim mladinskim nastopom.

Tretje mesto je dosegel performance cheer pom par, ki sta ga sestavljali Špela Bubnič in Klavdija Ujčič s trenerko Špelo Masten Režek. Z nastopom sta opravili več kot odlično in si zasluženo priplesali oder za zmagovalce v najštevilčnejši kategoriji svetovnega prvenstva.

Prav tako si je bronasto odličje priborila članska dekliška cheerleading reprezentanca, ki je pod vodstvom trenerjev Matevža Remškarja, Ide Grom in Vanje potočnik zopet pokazala, kako kakovostne cheerleading tekmovalce premore Slovenija. Najvišja mesta zasedajo že nekaj let in ponosni smo, da v takšni luči predstavljajo slovenski cheerleading svetu.

Na 6. mesto pa se je tokrat povzpela mladinska mešana cheerleading reprezentanca. Ekipo sta vodili Ana Janko in Tajda Leban. Tudi njihov nastop je bil odličen, s čimer so dokazali, da se nam za prihodnost slovenskega cheerleadinga ni treba bati.

Čestitamo vsem reprezentantom in njihovim trenerjem in jim na njihovih poteh želimo še mnoge uspehe.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri