O zvezi

Podari del dohodnine športu

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez poziva k namenitvi dohodnine športu. S projektom Podari del dohodnine športu želijo pomagati slovenskemu športu do dodatnih sredstev za delovanje, ki jih v tem obdobju še kako potrebuje.

Vsak davčni zavezanec rezident lahko po Zakonu o dohodnini zahteva, da se do 0,5 % dohodnine nameni tudi za financiranje športnih društev, ki imajo status društva v javnem interesu. Takšna donacija za zavezanca ne predstavlja nobenega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plača državi. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja.

Na povezavi boste našli zelo enostaven obrazec preko katerega lahko namenite svoj del dohodnine tudi Cheerleading zvezi Slovenije.

Namenitev dela dohodnine vas ne bo stala čisto nič, naši tekmovalci pa vam bodo izjemno hvaležni za vašo finančno pomoč, s katero jim bomo lahko še naprej omogočali kvalitetno športno izobraževanje na področju cheerleadinga in performance cheera.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri