Tekmovanja

Dobili smo nove državne prvake!

Pretekli vikend je potekal tekmovalni dan Cheerleading zveze Slovenije, na katerem smo dobili tako nove državne prvake, kot tudi šolske državne prvake. Tekmovanje je v soboto, 14. aprila 2018 potekalo v Športni dvorani Kodeljevo, kjer se je skupno zbralo več kot 1000 tekmovalcev iz 18 klubov in 16 šol. Več kot 130 nastopov, ki so jih tekmovalci iz celotne Slovenije prikazali v Ljubljani, si je ogledalo tudi okoli 1000 gledalcev.

Klubske ekipe so se na tekmovanje uvrstile preko kvalifikacijskih tekmovanj v zadnji sezoni in sicer je na zaključnem tekmovanju državnega prvenstva nastopilo po 8 najboljših v posamezni kategoriji. Najboljše uvrščeni na državnem prvenstvu se bodo konec junija in začetek julija na Finskem borili tudi za naslove evropskih prvakov. Rezultate državnega prvenstva si lahko ogledate na povezavi, v arhivu rezultatov pa so na voljo tudi rezultati ostalih delov tekmovalnega dne. Prav tako si lahko ogledate tudi vse videoposnetke nastopov in fotografije s tekmovalnega dne.

Na tekmovanju je v zasedbi 18 sodnikov sodelovalo tudi 7 tujih in sicer iz ZDA, Nemčije, Švedske, Norveške in Češke, kar tekmovanju daje še večjo vrednost. V tujino pa se bo kmalu odpravila tudi slovenska reprezentanca, ki se bo udeležila ICU svetovnega prvenstva v kategoriji mladinskih cheer pom ekip. Predstavila se nam je tudi na preteklem tekmovalnem dnevu in požela veliko navdušenje med številčno publiko. Pred odhodom si jih boste lahko še zadnjič ogledali ta petek ob osmih zvečer na Fakulteti za šport.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri