O zvezi

CZS odslej z 2. najvišjim statusom članstva v OKS

Na podlagi priznanja cheerleadinga s strani Mednarodnega olimpijskega komiteja, o katerem smo poročali konec lanskega leta, je bila Cheerleading zveza Slovenije razvrščena med polnopravne članice Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez s statusom “nacionalne panožne športne zveze priznanih športov, ki je članica mednarodne športne zveze priznane s strani Mendarodnega olimpijskega komiteja”. To je drugi najvišji status v OKS, posodobljeno potrdilo o članstvu pa lahko najdete na naši spletni strani. Poleg tega si lahko seznam članic OKS ogledate tudi na njihovi spletni strani, kjer je prav tako vidna opisana posodobitev.

Vpliv spremembe statusa članstva v OKS bo opazen pri večjih možnostih za prijave na posamezne razpise ter je pomemben za še večje priznavanje naših panog na nacionalni ravni. Poleg tega je v zaključni fazi tudi prenova kriterijev za kategorizacijo športnikov, ki pa bo prinesla direktne bonitete našim športnikom in bomo o njej lahko bolj podrobno poročali v naslednjih mesecih.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri