Reprezentanca

Izbor trenerjev državnih reprezentanc 2017

Cheerleading zveza Slovenije razpisuje izbor za trenerje članske in mladinske državne reprezentance Slovenije za ICU svetovno prvenstvo, ki bo aprila 2017 potekalo v Orlandu, ZDA.

Razpis za izbor trenerjev članskih ekip je objavljen ponovno. Razpisane so samo kategorije v katerih se na prvem razpisu za izbor trenerjev z dne 21. januar 2016, ni nihče prijavil.

Razpisu se dodaja tudi izbor trenerjev za mladinske kategorije, saj je bila na letošnji skupščini ICU sprejeta odločitev, da se leta 2017 prvič izvede tudi svetovno prvenstvo v mladinskih starostnih kategorijah.

Trenerjem državnih reprezentanc se bodo v primeru udeležbe na ICU svetovnem prvenstvu 2017 pokrili stroški letalske karte, bivanja in lokalnega prevoza v ZDA. Trenerji državne reprezentance imajo vlogo selektorja pri izboru tekmovalcev za državno reprezentanco. Po sprejeti odločitvi glede trenerjev se bo opravil izbor tekmovalcev za državno reprezentanco v skladu z navodili in odločitvami izbranih trenerjev.

Izbor trenerjev bo potekal v naslednjih kategorijah:

  • članska mešana cheerleading ekipa
  • članska dekliška cheerleading ekipa
  • članska hip hop cheer plesna ekipa
  • mladinska mešana cheerleading ekipa
  • mladinska dekliška cheerleading ekipa
  • mladinska freestyle cheer plesna ekipa
  • mladinska hip hop cheer plesna ekipa

Pogoje, merila za izbor in informacije o prijavi najdete v razpisu.

Kot je navedeno v razpisu, prijava poteka preko prijavnega obrazca.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri