Usposabljanja

Pestro septembrsko dogajanje v Berlinu!

V letošnjem septembru se bodo v Berlinu v Nemčiji odvili kar trije dogodki povezani s cheerleadingom in cheer plesom. Od 9. do 11. septembra 2016 bo potekala Varsity konferenca za cheerleading trenerje, od 16. do 19. septembra pa bosta potekali ECU konferenca za pravila ter ICU seminar za pridobitev sodniških licenc (stopnja 1 in/ali stopnja 2).

Gostje in govorci na Varsity konferenci za cheerleading trenerje, ki jo organizirata Varsity Europe in ECU, bodo poznani trenerji Jomo K. Thompson (ZDA), Leroy Mccullough (ZDA), Christa Grizzle Sanford (ZDA), Leighton Clarke (Jamajka) ter David McDowell (ZDA). Več informacij o Varsity konferenci za cheerleading trenerje najdete na njihovi spletni strani. Za prijavo je ostalo le še nekaj prostih mest! Če potrebujete pomoč pri prijavi, se lahko obrnete tudi na naš e-poštni naslov info@cheer.si.

ECU konferenca za pravila bo letos potekala že 5., ključni del tega dogodka pa bosta treninga varnostnih pravil v cheerleadingu in cheer plesu. ICU seminar za pridobitev sodniških licenc (stopnja 1 in/ali stopnja 2) pa je dogodek namenjen že izkušenim sodnikom, ki želijo z nacionalnega nivoja sojenja preiti na mednarodni nivo. Prijave na oba dogodka zbira CZS, zato vas prosimo, da vse prijave pošljete na elektronski naslov info@cheer.si. Prijava mora vsebovati ime in priimek udeleženca, informacijo o plačniku prijavnine ter seminarje na katere se prijavljate (pravila cheerleading, pravila cheer ples, sodniki cheerleading, sodniki cheer ples). Opozorilo: seminarja za sodnike bosta potekala vzporedno za cheerleading in cheer ples, kar pomeni, da je možna prijava le na enega. Rok za zgodnjo prijavo (nižja prijavnina) je ta petek, 29. 7. 2016! Rok za redno prijavo (redna prijavnina) je v ponedeljek, 22. 8. 2016. Vse ostale informacije najdete v vabilu.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri