Tekmovanja

Imamo državne prvake 2024

Pretekli vikend je potekal tekmovalni dan Cheer zveze Slovenije, na katerem smo dobili tako nove državne prvake, kot tudi šolske državne prvake. Tekmovanje je v soboto, 13. aprila 2024 potekalo v Športni dvorani Kodeljevo, kjer se je skozi celoten dan zvrstilo več kot 120 nastopov. Pred več kot 1000 gledalci je ob koncu Tekmovalnega dne 2024 nastopila tudi slovenska cheer reprezentanca, ki bo med 24. in 26. aprilom barve Slovenije zastopala na ICU svetovnem prvenstvu v Orlandu na Floridi.

Klubske ekipe so se na tekmovanje uvrstile preko kvalifikacijskih tekmovanj v zadnji sezoni in sicer je na zaključnem tekmovanju državnega prvenstva nastopilo po 8 najboljših v posamezni kategoriji. Najboljše uvrščeni na državnem prvenstvu se bodo konec junija in začetek julija na Norveškem borili za naslove evropskih prvakov. Rezultate državnega prvenstva si lahko ogledate na povezavi, v arhivu rezultatov pa so na voljo tudi rezultati ostalih delov tekmovalnega dne. Prav tako si lahko ogledate tudi vse videoposnetke nastopov in fotografije s tekmovalnega dne.

Na tekmovanju so v zasedbi 16 sodnikov sodelovali tudi 4 tuji in sicer iz Nemčije, Švedske, Finske in Hrvaške, kar tekmovanju daje še večjo vrednost.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri