Tekmovanja

Prestavitev Tekmovalnega dneva CZS 2020 in prestavitev ICU/ECU mednarodnih tekmovanj

Izvršni odbor Cheerleading zveze Slovenije je glede na trenutno epidemiološko situacijo s koronavirusom SARS-CoV-2 odločil, da se Tekmovalnega dneva CZS 2020 (Finale državnega prvenstva CZS 2020, Šolsko državno prvenstvo CZS 2020, Tekmovanje osnovnih skupin CZS 2020), ne izvede na 18. april 2020.

V primeru, da bo treniranje v klubih in društvih uradno mogoče od najkasneje 13. maja 2020 dalje, bo Tekmovalni dan CZS 2020 izveden 20. junija 2020. Končno odločitev o tem potencialno nadomestnem terminu, bo Izvršni odbor CZS sporočil do najkasneje 13. maja 2020. Ob morebitni takšni izvedbi Finala državnega prvenstva CZS 2020, bodo nanj kvalificirane vse ekipe, ki imajo v posamezni kategoriji trenutnih rezultatov kvalifikacij za Državno prvenstvo CZS 2020 vsaj eno točko.

Hkrati vas obveščamo, da je Izvršni odbor Evropske cheerleading zveze (ECU) ob soglasju italijanske zveze za cheerleading in cheer ples (FICEC) sprejel sklep, da se ICU evropsko cheerleading prvenstvo 2020 prestavi za eno leto. Evropsko prvenstvo leta 2021 bi sicer moralo biti izvedeno v Grčiji in sprejet je bil dogovor, da bo Grčija evropsko prvenstvo gostila leta 2022.

Obveščamo vas tudi, da je Izvršni odbor Svetovne cheerleading zveze (ICU) sprejel sklep, da se ICU svetovno cheerleading prvenstvo 2020 prestavi na kasnejši, do sedaj še neznan termin.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prosimo, da upoštevate navodila ter priporočila, ki jih pripravljajo NIJZ, Vlada Republike Slovenije in drugi pristojni organi. #ostanidoma

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri