O zvezi

Pomoč pri delu – odnosi z javnostmi in grafično oblikovanje

Na Cheerleading zvezi Slovenije iščemo dve osebi za pomoč pri delu oz. pri izvajanju različnih nalog. Eno osebo potrebujemo na področju odnosov z javnostmi in drugo na področju grafičnega oblikovanja. Tako kot pri ostalih funkcijah na CZS, bo delo tudi tukaj prostovoljno.

Oseba, ki bo pomagala na področju odnosov z javnostmi, bo sodelovala pri pisanju in pripravi novic ter ostalih vsebin za objavo na spletni strani CZS. Poleg tega bo pomagala tudi pri objavaljanju teh novic in drugih vsebin na socialnih omrežjih CZS. Zaželjene, ne pa nujne, so izkušnje s pisanjem novic in z urejanjem strani na socialnih omrežjih.

Oseba, ki bo pomagala na področju grafičnega oblikovanja, bo sodelovala pri pripravi različnih vrst vsebin (plakati, grafike za socialna omrežja, logotipi dogodkov, oglasne pasice in podobno) z uporabo elementov celostne grafične podobe CZS. Zaželjene so dosedanje izkušnje s pripravo takšnih vsebin oz. z uporabo temu namenskih programov.

Vsi zainteresirani ste vljudno vabljeni, da to sporočite na e-poštni naslov info@cheer.si. Za interes pri sodelovanju se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri