Usposabljanja

Deset trenerjev cheer plesa opravilo ICU modri tečaj I. stopnje

V sodelovanju z International Cheer Union (ICU) je bilo pretekli vikend izvedeno ICU usposabljanje za trenerje cheer plesa (modri tečaj I. stopnje). Usposabljanje je potekalo 2 dneva in se je izvajalo pod vodstvom Donnell Wise.

Prvi dan je bil teoretičen, predavanja so pokrila področje zgodovine cheerleadinga in cheer plesa, področje treniranja, pomena vloge trenerja, načrtovanje in izvedbo avdicij, področje pisnih dogovorov s cheer plesalkami ter ureditev okolja dela. Drugi dan je bil namenjen tudi aktivnemu sodelovanju trenerjev in preizkušanju elementov, ki so bili predstavljeni in razloženi s pomočjo video vsebin. Vikend se je zaključil s spletnim testom, za katerega so imeli vsi udeleženci 60 minut časa.

Usposobljenost, ki velja štiri leta, je pridobilo 10 trenerjev cheer plesa. V mesecu maju 2019 je načrtovana tudi izvedba modrega tečaja II. stopnje, za katerega pa je potrebno imeti opravljen modri tečaj I za cheer ples.

 

 

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri