Tekmovanja

Evropsko prvenstvo 2018 je pred vrati

Tekmovalci iz 6 klubov, ki bodo zastopali slovenske barve na ECU evropskem prvenstvu 2018, so že na poti v Helsinke na Finskem, kjer bo potekalo letošnje prvenstvo stare celine. Evropsko prvenstvo bo na sporedu od 30. junija do 1. julija in udeležilo se ga bo okoli 3000 tekmovalcev in trenerjev iz 26 držav. Ker prvenstvo poteka tako v članskih, kot tudi v mladinskih kategorijah, bodo tekmovalci prikazali okoli 150 nastopov v 12 kategorijah.

Razpored slovenskih nastopov si lahko ogledate na spodnji sliki, pri čemer lahko tudi opazite, da Slovenija ni v enakem časovnem pasu kot prizorišče prvenstva. Morebitne naknadne spremembe v urniku lahko spremljate na spletni strani organizatorja, ki je preko povezave na voljo v angleškem jeziku.

Na podlagi prvih kategoriziranih športnikov v cheerleadingu, to so lanski evropski prvaki iz ŠŠD Log-Dragomer, smo lahko kandidirali tudi na razpisu LPŠ (Letni program športa). Tako imajo letošnji tekmovalci v športni panogi cheerleading pokrite stroške nastanitve in poti na evropsko prvenstvo.

Vsi, ki se prvenstva ne boste udeležili, si ga boste lahko ogledali preko spletnega prenosa v živo. Cena za celotno prvenstvo bo 15EUR, več informacij o prenosu pa najdete preko povezave.

Na prizorišu prvenstva bo prisoten tudi medijski predstavnik CZS, zato se bomo trudili, da vam prvenstvo z multimedijskimi vsebinami približamo tudi sami. Javljali se bomo v sliki, videu in besedi, tudi s kakšnim prenosom v živo. Za vse sveže vsebine nas spremljajte na naši Facebok strani.

Slovenija je po uspehih na evropskih prvenstvih druga najbolj uspešna država, takoj za Norveško in zato se že veselimo prihajajoče sobote, ko bodo na sporedu prvi tekmovalni nastopi.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri