Reprezentanca

Imamo prvo mladinsko reprezentanco za svetovno prvenstvo!

Na ICU svetovnem prvenstvu 2018 se bo prvič v zgodovini predstavila slovenska mladinska reprezentanca. Tekmovala bodo dekleta v kategoriji mladinskih cheer pom ekip.

V soboto, 7. oktobra 2017, so na Fakulteti za šport potekali izbori za mesto v ekipi. Izbora se je udeležilo 27 deklet, od tega se jih je 19 uvrstilo med reprezentančno zasedbo, ki bo 25. aprila 2018, zastopala slovenske barve na svetovnem prvenstvu v ZDA. Dekleta prihajajo iz 7 različnih klubov (ŠK Maredi, ŠK Tial, ŠD Pike, ŠD Sovice, ŠDPNS Oziris, ŠKD Frklje, ŠKD POM-PON 2000). Celoten seznam tekmovalk si lahko ogledate na povezavi.

Reprezentančna ekipa bo s treningi pričela v oktobru in nadalje vzdrževala tempo skozi sezono. Ekipo bo vodila selektorica Nastja Šturm, ki je trenutno trenerka pri ŠKD Frklje. Prizadevajo si, da bi kar se da dobro zastopale Slovenijo in da bi doživele sanje mnogokatere cheer plesalke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri