Usposabljanja

Plesni kamp s Špelo in Lizo

Pridi in zapleši s svetovnimi prvaki!

5. – 6. MAREC 2016, OŠ LOG – DRAGOMER

Cheerleading zveza Slovenije vas vabi na plesni kamp s Špelo in Lizo Urbančič, ki bo organiziran na OŠ Log – Dragomer. Pomagajmo svetovnima prvakinjama do nove medalje. Vsi prihodki plesnega kampa bodo namenjeni udeležbi Špele in Lize na ICU svetovnem cheerleading prvenstvu 2016, ki bo potekalo 21. in 22. aprila 2016. Trenirali boste z najboljšima na svetu, ki sta v svojo družbo povabili še dva svetovna prvaka. Pridi in zapleši s svetovnimi prvaki ter pomagaj Špeli in Lizi do novih uspehov!

Več informacij najdete spodaj in v razpisu na povezavi.

Prijave potekajo preko obrazca na povezavi.

11117372_10204918265654632_2133511116_n

 

Urnik

Sobota:
09:30-11:30 – Trening plesne in pom tehnike (Liza & Špela)
12:00-14:00 – Hip hop z Andražem Gruljo
16:00-18:00 – Jazz modern (Liza & Špela)

Nedelja:
09:30-11:30 – Balet z Uršo Grm
12:00-14:00 – Pom (Liza & Špela)
15:30-17:30 – Jazz musical (Liza & Špela)

 

Inštruktorji

Špela in Liza Urbančič:
Špela in Liza Urbančič sta večkratni državni, evropski in svetovni prvakinji v jazz in cheer freestyle parih. Sta članici ŠŠD Log – Dragomer in članici slovenske reprezentance že 4 leto. Svojo plesno pot sta začeli v Gimnastičnem društvu Vrhnika, kjer sta trenirali ritmično gimnastiko. S cheer plesom se ukvarjata že 6 let, poleg tega pa svoje plesno znanje gradita tudi na treningih jazz baleta, show dance-a, klasičnega baleta in gimnastike. Sodelujeta z več slovenskimi in tujimi priznanimi plesnimi trenerji. V plesu se jima zdi pomembno, da svoje znanje gradiš na vseh področjih in stilih plesa in tako izkusiš vso energijo, ki jo ta ponuja. Tedensko opravita več kot 16 ur treninga, veliko časa pa namenita tudi raziskovanju najnovejših plesnih smernic. Izvedli sta že veliko treningov s slovenskimi plesnimi skupinami, ker želita svojo ljubezen do plesa prenesti na mlajše generacije plesalcev.

Screen Shot 2016-01-29 at 22.11.33

Urša Grm:
Urša Grm se s plesom ukvarja že od 6. leta. Sprva je plesala jazz balet in step v plesni šoli Mojce Horvat, nato pa v plesnem klubu Kazina. Svojo plesno pot je nadaljevala na Srednji glasbeni in baletni šoli in vzporedno na Umetniški gimnaziji – smer sodobni ples. Odplesala je vlogo v mladinski baletni zgodbi Tinko Polovinko v koreografiji Vlasta Dedvića. Po končani srednji šoli je pol leta študirala na šoli London Studio Centre na področju »Theatre Dance Course«. Povabljena je bila k sodelovanju z Društvom baletnih umetnikov Slovenije (DBUS) in nastopala v sklopu 9. in 10. gala večera novih baletnih koreografij na slovensko glasbo. Asistirala je pri Georgeti Capraroiu, solistki baletnega zbora SNG Opera in balet Ljubljana. Nato pa še pod mentorstvom Sorine Dimache, solistke baletnega zbora SNG Opera in balet Ljubljana, opazovala in poučevala klasični balet na OŠ Danile Kumar. Trenutno poučuje klasični balet v plesnem klubu Forma in plesnem društvu Libero Dance Center. Je tudi aktivna kot koreografinja na področju Show plesa. Sodeluje s priznanim slovenskim fotografom Nikolo Janušičem, ki je posnel njeno predstavitveno fotografijo. Decembra 2015 in Januarja 2016 se je mesec dni izobraževala v Brodway Dance Centru. Urša bo poučevala delavnico klasičnega baleta, osnovo za vse plesne tehnike.

Andraž Grulja:
Andraž Grulja se je prvih plesnih korakov naučil že pri devetih letih. Za plesni studio Novo mesto pa pleše in tekmuje od leta 2009. Že od samega začetka dosega vrhunske rezultate. Je dvakratni državni in svetovni prvak v kategoriji street dance duo člani. S formacijo So Fly je leta 2014 osvojil zlato na državnem, evropskem in svetovnem prvenstvu, leta 2015 pa so ubranili naslov najboljših v Evropi. Že tri leta v Plesnem studiu Novo mesto tudi poučuje hip hop, zadnji dve leti pa svoje znanje izboljšuje še v plesni šoli Kazina. Andraž sodeluje z najboljšimi slovenskimi hiphop trenerji, večkrat pa odpotuje tudi v London, kjer svoje znanje nadgrajuje tudi na mednarodni ravni.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri