Strokovno usposabljanje za naziv Trener cheer plesa

Kdaj:
9. 5. 2019 – 12. 5. 2019 (cel dan)
2019-05-09T00:00:00+02:00
2019-05-13T00:00:00+02:00
Kje:
Fakulteta za šport, Univerza v Ljubljani (Ljubljana)
Gortanova ulica 22
1000 Ljubljana
Slovenija
Kontaktna oseba:
Katarina Cafnik
070/873-739

Obveščamo vas, da smo v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije objavili razpis usposabljanja za pridobitev naziva Trener cheer plesa. Na usposabljanje se lahko prijavijo vsi, ki že imajo pridobljen naziv Vaditelj cheer plesa, so zaposleni (redno delovno razmerje, s.p., zasebni športni delavec, ali poklicni športnik) ter izpolnjujejo pogoj tekmovalnih ali športno pedagoških izkušenj. Usposabljanje je zaradi sofinanciranja Evropske unije in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport brezplačno.

Prosimo vas, da v kolikor imate v svojih vrstah osebe, ki izpolnjujejo omenjene pogoje, jim informacijo posredujete ter poudarite, da je to izredna priložnost tako z vidika cene, kot dejstva, da je to (zaenkrat) zadnje usposabljanje specializirano za področje cheer plesa.

Več informacij o razpisu najdete na tej povezavi.

Za kandidate, ki izpolnjujejo pogoj predhodne usposobljenosti (Vaditelj cheer plesa) ter pogoj izkušenj, ne izpolnjujejo pa pogoja zaposlenosti je Fakulteta za šport objavila razpis, kamor se lahko prijavijo in je na voljo na povezavi.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri