Spletni seminar o inkluzivnem cheerleadingu

Kdaj:
16. 1. 2021 @ 13:30 – 16:30
2021-01-16T13:30:00+01:00
2021-01-16T16:30:00+01:00
Kje:
Aplikacija Zoom (spletna izvedba)
Cena:
Brezplačno
Kontaktna oseba:
Nastja Šturm Pirc
040/955-345

Cheerleading zveza Slovenije sodeluje v mednarodnem projektu v partnerstvu z zvezami Irske in Finske ter z organizacijama ParaCheer International CIO in Funky team Finland, za razvoj smernic najboljših praks, ki zvezam, trenerjem in športnikom omogočajo razumevanje in premagovanje trenutnih ovir v inkluzivnem cheerleadingu. Projekt je sofinanciran iz programa Evropske unije – Erasmus+.

V okviru projekta bo 16. januarja 2021 od 13:30 do 16:30 potekal spletni seminar o inkluzivnem cheerleadingu, ki je namenjen vsem, ki želijo podrobneje spoznati inkluzivni cheerleading. Seminar bo večinoma potekal v angleškem jeziku.

Na dogodku bodo med drugim predavali ustanovni pobudniki inkluzivnega cheerleadinga in predstavniki Paralimpijskega komiteja Slovenije.

V Sloveniji želimo ponuditi nov šport, kjer bi se lahko vključili otroci s posebnimi potrebami v atraktivne gibalne dejavnosti in tako zmanjševali razlike in omogočali inkluzijo. Z vključevanjem otrok s posebnimi potrebami v že obstoječo skupino bi pripomoglo k izboljšanju odnosov, krepitev socialnih vrlin in možnost udeleževanja na tekmovanjih v novi kategoriji.

Preko prijavnega obrazca na povezavi se že lahko prijavite na izobraževanje, kjer boste videli, če vas lahko spodbudimo k inkluziji, odvzamemo strahove, popestrimo športni program in vsi skupaj omogočimo dostopnost športa, ki nam največ pomeni.

Seminar bo potekal preko povezave.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri