Državno prvenstvo v cheerleadingu in performance cheeru 2022

Kdaj:
9. 4. 2022 (cel dan)
2022-04-09T00:00:00+02:00
2022-04-10T00:00:00+02:00
Kje:
Športna dvorana Kodeljevo
Gortanova ulica 21
1000 Ljubljana

Fotografije so na voljo preko povezave.

Videoposnetki so na voljo preko povezave.

Rezultati so na voljo tukaj.

Glede na vremensko napoved, ki napoveduje deževen in hladen dan, vas naprošamo, da poskrbite za ustrezna oblačila in obutev za prehajanje med objekti. Poskrbite, da bodo tekmovalci prihajali v ogrevalno in tekmovalno dvorano s suho in čisto športno obutvijo. Poizkusili  bomo zagotoviti ustrezne prostor za preobuvanje in odlaganje mokre obutve in oblačil. Predvsem pa vas bomo prosili za strpnost in razumevanje pri koordiniranju vseh aktivnosti.

V letošnjem letu vam bo na voljo več prostora za prosto ogrevanje pred uradnim treningom, kar upamo, da vam bo v pomoč pri končni izvedbi vaših nastopov.

Urnik tekmovanja najdete tukaj.

Informator je na voljo tukaj.

Vsa navodila za gledalce so zbrana tukaj.

Razpis za tekmovanje si lahko preberete na povezavi. Zadnji rok za prijavo na tekmovanje je 2. april 2022. Končne rezultate kvalifikacij si lahko ogledate tukaj.

K sodelovanju na dogodku vabimo prostovoljce, več informacij najdete na povezavi (rok za prijave je podaljšan do nadaljnega).

Naročilo toplih obrokov bo na voljo za vse tekmovalce, trenerje in spremljevalce. Meni našega ponudnika Diffood si lahko ogledate tukajPrijave sprejemamo na info@cheer.si do torka, 5. april 2022.

Za več informacij spremljajte našo Facebook stran in našo spletno stran.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri